Keller Williams Realty - Chris Bond
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 444 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3135 Burks Lane, Austin, TX 78732
  Courtesy of Keller Williams - Lake Travis, (512) 261-1000
  I ri - 46 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6061 Almelo Drive, Round Rock, TX 78681
  Courtesy of Pacesetter Properties, (512) 914-8859
  I ri - 2 319 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  342 Iron Hill, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Fathom Realty LLC, (210) 478-1891, Kristi Dunlap Smith
  I ri - 2 216 orë
  Open House
  Tur Virtual
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  102 George Erath, Blanco, TX 78606
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, (214) 507-5564, Janet Harper
  I ri - 3 463 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (98d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  102 James Box, Blanco, TX 78606
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, (214) 507-5564, Janet Harper
  I ri - 2 825 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (63d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  2263 BRITTANY GRACE, New Braunfels, TX 78130
  Listing Courtesy Of: Reliance Residential Realty - New Braunfels, (210) 508-5303, Laurie Hawkins
  I ri - 1 135 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  6702 Elfland Dr, Austin, TX 78746
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Realty, (512) 779-0063, Jack Foster
  I ri - 882 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (14d)
  3 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  565 ROSEMELLOW ST, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Vista Realty, (830) 643-0111, Rhianna Gaspard
  I ri - 3 132 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (78d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  718 Veloway Trail, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: RE/MAX North-San Antonio, (210) 885-6024, Cathy Cole
  I ri - 2 795 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (17d)
  5 bd
  5.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1218 Cattle Dell, New Braunfels, TX 78132
  Listing Courtesy Of: Shires Buck Realty, (210) 935-3282, Jessica Buck
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Chris Bond
  Numri i licencës: 12155459-SA00
  Keller Williams South Valley

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  c1agqbcg0g5inuo03vg0.unknown
  Keller Williams Realty
  4020 West Daybreak Parkway South Jordan UT 84009
  Zyrë

  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.